Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ech dziewczyny Wasze pociechy już maja po parę miesięcy i tak Wam zazdroszczę ja sie zaczynam pomału obawiac porodu nie wiem czego sie spodziewać i to czekanie sie zaczęło i myśl kiedy sie w końcu zacznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aleks wow 10 12 godzin w nocy to jest rewelacja noramlanie ja na 3 miesieczne dziecko pozazdroscic aga jestes nie możliwa taki maraton bez snu sobie fundowaćjak tam Julcia ?marzenie jeszcze troszke i twoj maluszek tez bedzie na świecie zobaczysz przeleci masz racje myśli kiedy sie zacznie stresuja człowieka bo moze dzis w nocy a moze jutro rano hehehe i tylko stale jedna myśł po głowie chodzi kedy w koncu hehehhe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Hałas oby zechciał wyjśc przed świętami bo chce mojego synusia na Wigilię no cóz pozostaje czekać i modlić sie o cierpliwość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Rety rety człowiek na pare dni wyskoczył do szpitala i tyle czytania do nadrobienia

Nasz Ida urodziła się 1 grudnia, czyli w terminie, o 22.28 przez cesarskie cięcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Gratulacje lady_dosia!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady_dosia gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
gratulacje i duzo zdrowka dla Wa jak znajdziesz chwilke to prosimy o fotke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
dziekuje wam dziewczyny za podpowiedz!ten antybiotyk ma kolor taki bialo przezroczysty-ale smak ochyda!!!dzis w nocy pomieszammu z dzeme,moze bedzie lepiej..jeszcze dodatkowo dostal od niego uczulenia...na penicyline.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
co do tej penicyliny to dostal strasznego uczulenia na rekach-zadzwonilam na pogotowie ale lekarz powiedzial ze jak dostanie alergii na calym ciele i goraczki to mam jechac do szpitala...parodia jak dla mnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok